NL | FR | LU
Peoplesphere

NWow : meer en meer innovatieve coworkingplekken voor startups, freelancers en internationale ondernemingen.

Spaces, de aanbieder van innovatieve kantoorconcepten wil 20 Belgische locaties op 3 jaar. In de komende maanden verschijnen de innovatieve design-kantoren, coworkingplekken en vergaderzalen achtereenvolgens in Mechelen, aan de Brusselse Belliardstraat, Antwerpen Post X en aan de Visverkopersstraat in Brussel.

Spaces, wereldwijd aanbieder van inspirerende kantoorconcepten, tekende recent overeenkomsten voor maar liefst 4 nieuwe kantoren in ons land. Spaces richt zich hiermee op startups, freelancers en (inter)nationale ondernemingen die een werkplek nodig hebben die zowel inspireert als stimuleert. De ambitie voor België ligt op niet minder 20 vestigingen tegen 2020.

Spaces werd in 2006 opgericht in Amsterdam met als doel een creatieve, persoonlijke en stimulerende kantooromgeving te creëren waar een community van gelijkgestemde startups, ondernemers, KMO’s en (inter)nationale bedrijven elkaar kunnen ontmoeten en inpireren. Aan die community worden dan verschillende diensten aangeboden zoals gratis WiFi, een barista koffiebar, administratieve ondersteuning, een groot aanbod aan business events en netwerk lunches enzoverder. Kenmerkend voor Spaces is het innovatieve design, waarvoor telkens een beroep wordt gedaan op internationaal gerenommeerde ontwerpers. Ook internationaal breekt het kantoorconcept in sneltempo door: tegen eind 2018 zal de Spaces community wereldwijd maar liefts 250 kantoren tellen.

William Willems, algemeen directeur van Spaces België: “Spaces tilt Het Nieuwe Werken naar een hoger niveau! We zorgen ervoor dat ondernemers succesvol kunnen zijn door hen de keuze te bieden om anders te werken. We willen werken leuker, inspiratievoller en gevarieerder te maken”.

In één jaar tijd van 3.500 naar 20.000 m2 in België

De eerste Belgische locatie van Spaces opende recent de deuren in een modern gebouw in in het Pegasuspark in Diegem, vlakbij de nationale luchthaven. Spaces Brussels Airport omvat bijna 3.500 m² op 4 verdiepingen, met een business club, designmeubilair, een gastvrije receptie, een community van gelijkgestemden en 3 stijlvolle vergaderzalen. Op het gelijkvloers vind je het trendy restaurant The Hive, met een eigen Starbucks.

Intussen staat vast dat Spaces in oktober 2018 de deuren zal open van een tweede vestiging van maar liefst 4.355m2 in hartje Brussel aan de Belliardstraat én een derde vestiging aan het Kardinaal Mercierplein in Mechelen. In het iconische House of Marketing, op wandelafstand van het Mechelse station, zal Spaces er vanaf dit najaar 3.500 m2 ruimte aanbieden.

In februari 2019 is de opening gepland van Spaces Antwerpen X. Dit zal 4.000 m2 beslaan, vlakbij het station van Berchem. In mei 2019 opent Spaces Stock Exchange aan de Brusselse Visverkopersstraat. In dit prachtige Art deco gebouw krijgt Spaces maar liefst 4.500 m2 ter beschikking.

“Spaces wil aanwezig zijn in alle grote steden wereldwijd. In ons land mikken we op niet minder dan 20 locaties tegen 2020. Daarbij wordt niet alleen gedacht aan Brussel, Mechelen en Antwerpen, maar ook aan locaties in onder meer Gent, Luik, Leuven, Charleroi, Namen en Hasselt staan op onze verlanglijst”.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.