Inschrijvingen voor het seminarie HR Challenges
in Non Profit organisaties.


Ik ben HR verantwoordelijke of lid van het HR departement van een
Non Profit organisatie
Ik schrijf me in en engageer me om de som van 100 euro (exclBTW) te storten
vanaf ontvangst van de electronische factuur van mijn inschrijving.
Ik werd uitgenodigd door:

Ik ben directeur of lid van het directiecomité van een Non Profit organisatie
Ik schrijf me in en engageer me om de som van 100 euro (exclBTW) te storten
vanaf ontvangst van de electronische factuur van mijn inschrijving.
Ik werd uitgenodigd door:

De inschrijving aan het seminarie HR Challenges in de Non Profit sector geeft u bovenop de toegang tot het seminarie van 24 november recht op een toolbox door HR Tribune verspreid in het kader van het seminarie. Bovendien kan u gratis deelnemen aan een van de vormingssessies die worden georganiseerd in de loop van 2010. U hebt eveneens recht op een gratis proefabonnement van 3 maanden op HRtribune, het magazine van de
professionals in human resources.
Indien u met meerdere personen inschrijft vanuit eenzelfde organisatie kunt u genieten van een groepstarief , van toepassing vanaf 3 deelnemers. (twee betalende inschrijvingen + 1 gratis inschrijving)

Ik ben HR verantwoordelijke of lid van het HR departement van een organisatie.
Ik schrijf me in en engageer me om de som van 100 euro ( exclBTW) te storten vanaf ontvangst van de electronische factuur van mijn inschrijving.

Ik ben HR professional in een HR services en consulting bedrijf.
Ik schrijf me in en engageer me om de som van 300 euro ( exclBTW) te storten vanaf ontvangst van de electronische factuur van mijn inschrijving.

De inschrijving aan het seminarie HR Challenges in de Non Profit sector geeft u bovenop de toegang tot het seminarie van 24 november recht op een toolbox door HR Tribune verspreid in het kader van het seminarie. Bovendien hebt u eveneens recht op een gratis proefabonnement van 3 maanden op HR Tribune, het magazine van de professionals in human resources.

Ik kan niet deelnemen aan het seminarie HR Challenges in de Non Profit sector van 24 november maar wil graag geinformeerd worden over de vormingssessies die in het verlengde ervan worden gehouden.
Ik wil graag toetreden tot de HR Tribune - HR Challenges in Non Profit community en aanvaard om de informatie te ontvangen verspreid door HR Tribune en haar partners in het kader van dit initiatief.

Gegevens:
Naam:
Voornaam:
Functie:
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Stad:
Telefoon:
Email:
BTW nummer :

Andere eventuele gegevens voor de facturatie:
Naam:
Voornaam:
Organisatie:
Adres:
Postcode:
Stad:
Email:

Dit inschrijvingsformulier is een bestelbon. Vanaf ontvangst van uw inschrijving (per post, fax of electronische weg), ontvangt u de factuur om dit te bevestigen. Het bedrag dient betaald te worden vanaf ontvangst op de Dexia rekening van MRH sprl 068-2095925-73.
Annulaties moeten verplicht per mail gestuurd worden naar volgend adres: info@mrh.be en worden aanvaard tot 13/11/2009. Na deze datum kunnen annulaties niet meer worden terugbetaald en wordt het volledige bedrag aangerekend.