NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT44

HRT44

Dossier N°44: Kennisoverdracht

KENNISOVERDRACHT. “Kennismanagement kan pas succesvol zijn als er op dat vlak een goede verstandhou- ding heerst en er vertrouwen is tussen de verschillende generaties”, zegt Eva Plat- teau van KULeuven.

COVERSTORY

Jo De Cock (RIZIV)
De personeelskosten vertegenwoordigen 77% van de beheersuitgaven van het RIZIV. “Het is dus niet meer dan logisch dat wij optimaal investeren in het beheer van ons menselijk kapitaal”, zegt Jo De Cock, administrateur-generaal van de instelling.

HR EXCELLENCE IN PUBLIC SECTOR

Nieuwe manieren van werken!
Het opstellen van een ‘gebruiksaanwijzing’ voor de be- stuursovereenkomst, het samenstellen van een transversale talentenvijver en het delen van prestatie-indicatoren: dat zijn de drie opdrachten waarover de leden van de denktank HR Excellence in Public Sector zich buigen

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.