NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT43

HRT43

Dossier n°43: TOP 50 OPLEIDINGEN

Leren is een fundamenteel onderdeel van de bedrijfsvoering, een basis van inno- vatie en een concurrentieel voordeel. Zo vatten Johan De Meyer en Jan Laurijssen van Kluwer Opleidingen het belang van continue leren perfect samen.

COVERSTORY

Steven Ryon (Beaulieu International Group)
Als Group HR & Communications Director bij Beaulieu International Group wil Steven Ryon van de verschillende divisies een geïntegreerd geheel maken. “De kern is voor mij: wat brengt HR teweeg bij de mensen, en wat levert het op voor de business.”

DOSSIER

Top 50 Opleidingen
Om alvast inspiratie op te doen, presenteren wij onze Top 50 Opleidingen, editie 2010: opleidingen die eruit springen, innoverend zijn of hun toegevoegde waarde in het verleden al meer dan eens bewezen….

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.